Straal! Theater faciliteert ook theater als teambuilding. Kent een groep elkaar nog niet zo goed, of willen jullie elkaar juist op een andere manier leren kennen? Dan is theater een geweldig middel om in beweging te komen, samen te spelen, te werken en plezier te maken op de vloer. Het doet veel voor een positieve teamspirit en zorgt voor meer verbondenheid binnen het team.

Voor meer informatie over het afnemen van een training neem dan contact met me op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Workshops & Trainingen

Wil je gericht werken met een bepaald thema? Dan is theater een goed en dienstbaar middel. StraalTheater faciliteert trainingen en workshops voor zowel bedrijven als particulieren.

 

Denk bijvoorbeeld aan omgaan met verschillen, samenwerking,weerstand, blokkeren-accepteren, lichaamshouding, non-verbale communicatie &  presentatietraining. Straal maakt trainingen op maat  voor jong en oud.

 

Met kinderen en pubers werk ik vooral met  met thema's als: onzekerheid, faalangst, pesten en groepsdruk. Voor dit laatste heb ik een korte training ontwikkeld die wordt gegeven op verschilende basisscholen.


Theater is een unieke vorm die effectief ingezet kan worden om het vertrouwen binnen een groep of team te vergroten. Dit kan worden bereikt wanneer je samen een veilige setting kan creeeren waarop gespeeld en ontdekt kan worden, je zult jezelf soms verbazen!


Door improvisatie als werkvorm te gebruiken ervaar je de vrijheid om te kiezen en te handelen zoals jij wilt. Vrijheid om je intuïtie te volgen ( aangezien het dagelijks leven vaak een beroep doet op je improvisatievermogen is het spannend en leerzaam om kennis te maken met jouw primair handelen), maar ook om nieuwe dingen uit te proberen zonder dat er consequenties aan vast zitten.  Theater biedt je handvatten om te spelen, te groeien en te ontdekken!

 

Referenties

"Elske is een trainer die op luchtige, creatieve en enthousiaste wijze te werk gaat waarbij ze mensen uitdaagt en in hun kracht zet"

-Britt Myren, The Broker Online

"Nooit gedacht dat een theaterworkshop zoveel nieuwe inzichten geeft in de menselijke interacties op mijn werk. Tijdens de workshop ervaren hoe belangrijk overdracht van de basisemoties is in het samenwerken"

-Corina de Jongh, Directeur Railforum