Actrice & Trainingsacteur

Trainingsacteur

Het voordeel van met een acteur werken is dat je situaties kan simuleren en daar direct op kan anticiperen. Door dit in groepsverband te doen kan je veel van elkaar leren en er valt altijd een hoop te oefenen. Rollenspelen spelen is ook voor mij als acteur  altijd weer nieuw, uitdagend en leerzaam. Mijn kracht ligt het in het terugkoppelen en anticiperen op de situatie. Ik kan me goed inleven en heb naast een achtergrond als actrice, drie jaar coachingervaring en prakijkervaring. Als trainingsactrice werk ik ook regelmatig samen met coaches en trainers.

Actrice

Naast trainingsactrice maak en speel ik vaak samen met  collega actrice Sanne Berger voorstellingen op aanvraag. We maken in dit geval sketches die aansluiten op de thematiek die op dat moment centraal staat. De sketches kunnen worden teruggekoppeld en nabesproken. In deze setting gaat dit samen met een trainer of een begeleider die het thema inhoudelijk begeleid.

Door ervaring hebben wij geleerd dat dit een leuke manier is om een middag/ avond lucht te geven en een discussie op gang te helpen!

Aanbeveling

Nadat ik de dames heb mogen leren kennen in een trainingsactiviteit waarin zij confrontatie en humor perfect wisten te combineren, vond ik hen de juiste kandidaten om een presentatie te ondersteunen met hun trainingssketches om van kanker een meer bespreekbaar onderwerp te maken. Dit hebben zij met respect, inleving en humor op een fantastische manier neergezet. Elske en Sanne zijn voor mij twee dames die weten van aanpakken, professioneel en gepassioneerd met hun vak bezig zijn, waarbij plezier en enthouasiame voorop staan.

-Brechtje Huigevoort, Fysiotherapeute, lifestylecoach Toon Hermanshuis Weert.